Bonnie Design - Dine mål - dine ønsker - din kreation
Om Bonnie Design
 
Jeg er uddannet skrædder og designer fra Alexandra skolen i Frederikshavn og har mere end 15 års erfaring indenfor kundesyning, design og skrædderi.
Jeg har erfaring fra en bred vifte af forskellige typer opgaver, hvilket gør, at jeg helt sikkert vil kunne hjælpe dig med dine ønsker.
 
Jeg kan lave en færdig model ud fra en tegning eller et billede,  vi kan også i fællesskab lave et design som du ønsker. Hvis du ikke selv har en idé, vil Jeg kunne lave nogle forslag til dig, som passer til din figur og stil.
Hvis du ønsker det, udfører jeg gerne en farve og stil test på dig.
 
Som uddannet skrædder er jeg perfektionist til fingerspidserne og sætter en ære i at udføre mit arbejde ordentligt. Hvilket resulterer i, at en stor procentdel af min forretning kommer fra tidligere og tilfredse kunder.
 
Kom i god tid, så er der tid til at kæle for detaljerne!
 
Jeg udfører de fleste typer af skrædder opgaver.
Kontakt mig eller se prisliste for flere  informationer.
 
Jeg udfører ikke repararations arbejde.
 
Ring eller skriv en mail og aftal en tid når det passer dig!
Telefonen er lukket efter klokken 16.00.

 

Sted:
Sigrid Undsets Vej 187
9220, Aalborg Ø.
Tlf. 40 13 66 45
Kørsels vejledning
1.
Tag afkørsel 26, Kør ad Universitets boulevarden (til højre hvis  du kommer sydfra/ venstre hvis du kommer nordfra).
2.
Kør gennem to rundkørsler,ved den tredje rundkørsel ( ved Føtex), tag første afkørsel til Niels Bohrs Vej, herefter tag første vej til venstre ( lige efter Føtex) Sigrid Undsets Vej.
3.
Følg vejen ( drej ikke ind ved Nordjydsk kollegiun) som svinger mod højre ved AAU´s busterminal. Ankomst for enden af vejen (blind vej).
 

 

Dit navn:
Din e-mail-adresse *:
Indtast din besked:
 
* Der kræves en gyldig e-mail-adresse for at kunne indsende en besked. Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort og vil ikke kunne ses af andre.
 skrædder skrædder skrædder skrædder skrædder skrædder skrædder skrædder skrædder skrædder skrædder
Hjemmeside drevet af  Vistaprint
MapQuest vilkår og betingelser Kort/Kørselsbeskrivelser er kun information. Brugeren bærer alt risiko. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører kan ikke gøres ansvarlige for indhold, veje forhold eller hastighed.