Jeg kan varmt anbefale Bonnie Design. 2 dage før min datters konfirmation blev jeg opmærksom på, at kjolen skulle syes lidt ind for at min datter blev 100 % tilfreds med kjolen. Bonnie kom mig til undsætning og gjorde min datter og jeg meget glade. Tusind tak for det. Super god service og meget flot arbejde.

Jane Møller28 april 2018

Jeg er den heldige ejer af en kreation som Bonnie har lavet. En smuk old hollywood brudekjole med millioner af rørperler, som vejede 6,5 kg og med slæb. En nærmest umulig opgave for selv den bedste skrædder. Men Bonnie løste den uden et piv. Og spørg lige om den blev fantastisk ? Spørg lige om jeg følte mig som den smukkeste brud i hele verden ? Den fik stjerne roser på dagen og var gudesmuk. Jeg følge mig som en rigtig eksklusiv lady. Jeg vil rose hende for det helt fantastiske samarbejde, som er gået super godt. Jeg kommer igen Bonnie, og giver dig det største kram og bedste referencer til hele verden. Kærlig hilsen Vibeke ❤

Vibeke05 Januar 2017

TAK! Sommerferie - alt har lukket selvom jeg var blevet lovet andet. Brudekjole skal lægges op inden bryllupet om små 10 dage. Hvem kommer som min redning? Det gør Bonnie selvfølgelig. Hun ser en masse andre små detajler som hun også klare at fikse i et snuptag således jeg på vores store dag står i drømmekjolen som passer perfekt! Bonnie er en fantastisk skrædder, varmt og fleksibel menneske. Mine bedste anbefalinger herfra.

Sara Harriet Hvedhaven17 August 2017

IBonnie reddede min datters drøm om at blive konfirmeret i kjole af eget design. Kun 1 mdr. før ringede vi panisk på hendes dør fredag eftermiddag. Bonnie tog ansvaret for dialogen med konfirmanden og var meget lydhør, forstod hende og hendes tanker, så hun stolt stod i en smuk kjole af høj kvalitet på hendes dag. Og som Bonnie allerede har opdaget, så gør vi gerne brug af hende igen og igen.

Anne Marie Øland10 August 2013